Supă De Linte

Supa de linte ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 259 calorii, 15g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 1,11 USD pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 6792 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de linte, ceapă, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, ceea ce este remarcabil. Încercați O altă supă, linte Baconie și supă de legume, Supă de linte și șuncă, și Supă de șuncă și linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare de 6 litri și puneți-l la foc mediu. Odată fierbinte, adăugați ceapa, morcovul, țelina și sarea și transpirați până când ceapa este translucidă, aproximativ 6 până la 7 minute.
Adăugați linte, roșii, bulion, coriandru, chimen și boabe de paradis și amestecați pentru a combina. Creșteți căldura la mare și aduceți doar la fierbere. Reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți la foc mic până când lintea este fragedă, aproximativ 35 până la 40 de minute. Folosind un blender de băț, piure la consistența preferată.