Supă De Legume Și Carne De Vită
Supa de legume-carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 168 calorii, 23g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți amestec picant de plante medicinale, sos Worcestershire cu sodiu mai mic, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 11 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită, Supă De Friptură (Supă De Vită De Legume), și Supă De Legume Din Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați cuburi de friptură. Sigilați și agitați pentru a acoperi.
Scoateți friptura din pungă; deoparte.
Așezați o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați friptura și gătiți până se rumenesc pe toate părțile.
Puneți friptura și ingredientele rămase într-un aragaz lent electric de 4 litri; amestecați bine. Se acoperă cu capac; gatiti la foc mare setarea 1 oră.
Reduceți căldura la minim; gătiți 6 ore sau până când carnea este gata și legumele sunt fragede.