Supă De Legume Și Carne De Vită

Supă De Legume Și Carne De Vită
Supa de legume-carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 168 calorii, 23g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți amestec picant de plante medicinale, sos Worcestershire cu sodiu mai mic, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 11 minute. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Seria De Supă De Vită-Partea 3: Supă De Legume Din Carne De Vită, Supă De Friptură (Supă De Vită De Legume), și Supă De Legume Din Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați făina într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați cuburi de friptură. Sigilați și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Scoateți friptura din pungă; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Așezați o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați friptura și gătiți până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Puneți friptura și ingredientele rămase într-un aragaz lent electric de 4 litri; amestecați bine. Se acoperă cu capac; gatiti la foc mare setarea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Reduceți căldura la minim; gătiți 6 ore sau până când carnea este gata și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 11 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista