Supă de legume rădăcinoase cu chiftele
Supa de legume rădăcinoase cu chiftele ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,57 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Legume Rădăcinoase, Supă De Legume Rădăcinoase, și Supă De Legume Rădăcinoase Sărate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală medie la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și 1/2 linguriță. sare. Gatiti, amestecand, pana se inmoaie, aproximativ 2 minute.
Adăugați napi, păstârnac, bulion și 1 cană de apă. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când legumele sunt fragede, 10 până la 15 minute.
Între timp, combinați carnea de porc, 1 lingură. arpagic, pătrunjel, brânză, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei într-un castron mic.
Se amestecă ușor pentru a combina. Formați în 36 de bile, aproximativ 1 linguriță. fiecare, și pus deoparte.
Supă de vârtej într-un blender până se omogenizează (în loturi, dacă este necesar). Reveniți la oală și păstrați cald la foc mic.
Într-o tigaie largă și superficială, aduceți cel puțin 2 in. de apă la fierbere și se adaugă 1 linguriță rămasă. sare.
Adăugați chiftele și gătiți până când plutesc la suprafață și sunt fierte (testați unul pentru a fi sigur), aproximativ 4 minute.
Transferați pe o farfurie caldă cu o lingură cu fante.
Împărțiți supa în 6 boluri. Acoperiți fiecare bol cu 6 chiftele și presărați cu arpagic și piper suplimentar.