Supă De Legume Italiană De Casă

Supă De Legume Italiană De Casă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de legume italiene de casă. Această rețetă vegană servește 6 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 89 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, ceapă, cartofi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Supă de legume italiene, Supă De Legume Italiene, și Supă De Legume Italiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați primele nouă ingrediente. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când legumele sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați pastele și roșiile;încălziți. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista