Supă De Legume Italiană

Supă De Legume Italiană
Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa de legume italiană ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 416 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de țelină, varză, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Legume Italiană, Supă de legume italiană, și Supă De Legume Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită măcinată într-o oală mare de supă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă ceapa, țelina, morcovii, usturoiul, roșiile tocate, sosul de roșii, fasolea, apa și bulionul. Condimentează cu pătrunjel, oregano și busuioc. Se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
TomateTomate
MorcovMorcov
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
FasoleFasole
CeapăCeapă
ApăApă
3
Se amestecă varza, porumbul, fasolea verde și pastele. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura. Fierbeți până când legumele sunt fragede și pastele sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
LegumeLegume
VarzăVarză
PastePaste
PorumbPorumb
4
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista