Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa de legume italiană ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 416 calorii, 23g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de țelină, varză, conserve de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Legume Italiană, Supă de legume italiană, și Supă De Legume Italiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de vită măcinată într-o oală mare de supă. Gatiti la foc mediu pana se rumeneste uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți excesul de grăsime. Se amestecă ceapa, țelina, morcovii, usturoiul, roșiile tocate, sosul de roșii, fasolea, apa și bulionul. Condimentează cu pătrunjel, oregano și busuioc. Se fierbe timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tomate
Morcov
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
țelină
Usturoi
Busuioc
Fasole
Ceapă
Apă
3
Se amestecă varza, porumbul, fasolea verde și pastele. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura. Fierbeți până când legumele sunt fragede și pastele sunt al dente.