Supa de legume de iarnă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 165 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 58 minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, conserve de roșii, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Supă De Legume De Iarnă, Supă De Legume De Iarnă, și Supă De Legume De Iarnă.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa, morcovul și usturoiul; gatiti, amestecand ocazional, 4 minute sau pana cand ceapa este frageda. Se amestecă roșiile și următoarele 7 ingrediente. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 40 de minute sau până când legumele sunt fragede.