Supa de legume cu pui de orz necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 461 de calorii, 53 g de proteine și 18 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,82 USD per porție. Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de foi de dafin, bulion de pui, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Este perfect pentru toamna. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53%. Rețete similare sunt supa de pui-legume-orz, supa de orz de legume și supa de orz de legume.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, gătiți puiul în 1 lingură de ulei până când nu mai devine roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți și lăsați deoparte.
3
În aceeași tigaie, căliți prazul, țelina și morcovul în uleiul rămas timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ciupercile și usturoiul; gătiți încă 2 minute. Se amestecă bulionul, apa, condimentele și puiul. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Amestecați orzul și reveniți la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când orzul și legumele sunt fragede. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate