Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa de legume-carne de vită-orz cu aragaz lent ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție conține 229 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 102 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați orz, roșii, carne de tocană de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Supă De Orz De Legume De Vită Cu Aragaz Lent, Supă De Legume-Carne De Vită-Orz Cu Aragaz Lent, și Supă sănătoasă de legume de vită și orz de ciuperci pentru aragazul lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. Clătiți fasolea verde și porumbul cu apă rece pentru a se separa și dezgheța parțial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se amestecă fasolea verde, porumbul și ingredientele rămase în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat