Nevoie de un curs principal fără gluten? Supa de legume brânză ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 293 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 14 și costă 93 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți granule de bouillon de pui, cremă condensată de supă de ciuperci, brânză de proces și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 74%. Rețete similare includ Supă De Legume Brânză, Supă De Legume Brânză, și Supă De Legume Brânză.
Instrucțiuni
1
Într-un ceainic mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
2
Adăugați maro hash, legume și bulion. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă brânza, supa și laptele; gătiți și amestecați până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Legume
Supă
Brânză
Lapte
3
Serviți imediat sau răciți și congelați până la 3 luni.
4
Pentru a folosi supa congelată: dezghețați în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
5
Se încălzește într-o cratiță, adăugând lapte suplimentar, dacă se dorește, pentru a obține grosimea dorită.