Supă De Legume

Supă De Legume
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și supă vegetariană? Supa de legume ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. O porție conține 188 calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați tulpini de țelină, ceapă, cartofi de aur yukon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați supa de legume , cum se face supa de legume mix, Supă de fasole albă toscană cu Rabe de Broccoli – o întorsătură complet diferită pe supa de legume, și Dieta cu supa de legume și o supă Google Stau cu Emeril pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare sau o oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapa, morcovii și țelina și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați bulionul, 1 cană de apă, cartofii, cimbrul și sarea. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți parțial și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Adăugați roșiile, fasolea verde și broccoli, reveniți la foc mic și gătiți până când legumele sunt fragede, 5 până la 10 minute. Puneți supa în boluri, presărați parmezanul (dacă folosiți) și serviți cu feliile de baghetă (dacă folosiți).Data Viitoare, Încearcă... Realizarea unei minestrone improvizate. Când adăugați cartofii în oală, includeți și o cutie de 15 uncii de fasole cannellini (scursă), 1/2 cap de varză (mărunțită) și o mână de macaroane sau spaghete sparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
BaguetteBaguette
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista