Supă De Fructe De Mare Thailandeze

Supă De Fructe De Mare Thailandeze
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Supa de fructe de mare thailandeze ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 630 calorii, 47G de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $5.3 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, tulpină de lămâie, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Supă de fructe de mare thailandeze și explorarea coastei Oregonului, Supă De Fructe De Mare, și Supă De Fructe De Mare.

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva Lucien Albrecht Gewurztraminer cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Lucien Albrecht Rezervă Gewurztraminer
Lucien Albrecht Rezervă Gewurztraminer
Rezervația Gewurztraminer este fabricată din struguri selectați (prim). Plin de aroma de miere, trandafiri roșii și fructe tropicale, dar uscat și bogat la gust, acest vin este minunat de băut într-o după-amiază caldă singur sau asociat într-o masă cu mâncăruri bogate și cremoase de pasăre. Se elibereazăatât la gură, cât și la nas litchi, petală de trandafir și aromă de condimente.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate33
Revista