Supa de fructe ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 7 și costă $1.65 pe portie. O porție conține 148 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de ananas, ananas, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Souffl Din Fructul Pasiunii De La Un Sfert De Secol La Altul De La Un Sfert De Secol La Un Sfert De Secol, Supă De Fructe Înstelate, și Supă Picantă De Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate fructele: pepene galben, ananas, piersici, mere, căpșuni într-un bol mare de amestecare, împreună cu zahărul și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Pepene Galben
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Piersică Sau Nectarină, Feliată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
2
Adăugați amestec de fructe în oala de pe aragaz și adăugați ingredientele lichide de apă, ananas, lămâie și suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
În timp ce amestecul de fructe se fierbe pe aragaz, tăiați partea inferioară a jumătății de pepene galben (pentru a nu se rupe) și cu balerul de fructe, săpați 2 căni de pepene galben adăugându-l la restul fructelor din oală. Reduceți căldura și fierbeți neacoperit timp de 15 minute sau până când fructele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Lăsați fructele să se răcească. Când este gata, turnați jumătate din amestecul de fructe în blender. Se amestecă până se omogenizează. Repetați cu amestecul rămas și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Lingurați în boluri, garnisiți fiecare porție cu o păpușă de smântână și coajă portocalie.