Supa de fructe ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 7 și costă $1.65 pe portie. O porție conține 148 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de ananas, ananas, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Souffl Din Fructul Pasiunii De La Un Sfert De Secol La Altul De La Un Sfert De Secol La Un Sfert De Secol, Supă De Fructe Înstelate, și Supă Picantă De Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate fructele: pepene galben, ananas, piersici, mere, căpșuni într-un bol mare de amestecare, împreună cu zahărul și mierea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Covrigi
Pepene Galben
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Adăugați amestec de fructe în oala de pe aragaz și adăugați ingredientele lichide de apă, ananas, lămâie și suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
În timp ce amestecul de fructe se fierbe pe aragaz, tăiați partea inferioară a jumătății de pepene galben (pentru a nu se rupe) și cu balerul de fructe, săpați 2 căni de pepene galben adăugându-l la restul fructelor din oală. Reduceți căldura și fierbeți neacoperit timp de 15 minute sau până când fructele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene Galben
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Lăsați fructele să se răcească. Când este gata, turnați jumătate din amestecul de fructe în blender. Se amestecă până se omogenizează. Repetați cu amestecul rămas și răciți până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Lingurați în boluri, garnisiți fiecare porție cu o păpușă de smântână și coajă portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)