Nevoie de o curs principal fără gluten? Supa de friptură ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 541 calorii, 28G de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de piper măcinat, usturoi, jalapenos murat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Încercați Supă De Friptură (Supă De Legume De Vită), Supă De Friptură, și Supă De Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți un grătar la mediu-înalt. Într-un castron mic, combinați chimenul, praful de usturoi, cimbru, sare și piper. Frecați amestecul de condimente peste toate bucățile de friptură împreună cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Usturoi
Condimente Uscate Freca
Piper
Chimen
Friptură
Cimbru
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Bol
3
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei, aproximativ 15 minute.
4
Între timp, într-o oală mare, adăugați restul de 2 linguri de ulei și încălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 4 minute. Se amestecă ciupercile și usturoiul și se sotează până când ciupercile sunt fragede, adăugând ulei suplimentar, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
6
Se toarnă bulionul, jalapenos și roșiile zdrobite. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți în timp ce carnea de vită gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Zdrobite
Ardei Iute
Bulion
Carne De Vită
7
Pe un grătar fierbinte prăjiți friptura până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți de pe grătar pe o tăietură și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Tăiați carnea de vită în fâșii și amestecați în supă, împreună cu spanacul. Supa de sezon, la gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Carne De Vită
Supă
10
Se transferă în bolurile de servire și se acoperă cu o păpușă de smântână și chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Ghost Pines Sonoma County Monterey County Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Ghost Pines Județul Sonoma Județul Monterey Pinot Noir