Supă De Fenicul De Morcovi

Supă De Fenicul De Morcovi
Supa de fenicul de morcovi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 185 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 145 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, apă, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 96%. Încercați Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Supă De Morcovi De Fenicul, și Supă De Fenicul De Morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 450 F cu suportul in pozitia cea mai joasa.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați suficiente frunze de fenicul pentru a măsura 1 lingură și rezervați. Aruncați tulpinile și frunzele rămase. Feliați bulbii de 1/4 inch grosime și aruncați cu morcovi, ceapă, usturoi, 3 linguri ulei, zahăr, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se întinde într-o tigaie cu 4 fețe și se prăjește, amestecând ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se amestecă jumătate din legume într-un blender cu bulion până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferați într-o cratiță medie. Repetați cu legumele și apa rămase. Subțire până la consistența dorită cu apă suplimentară și fierbeți 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Între timp, măcinați fin semințele de fenicul în râșniță și amestecați în restul de 2 linguri de ulei. 3
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Serviți supa stropită cu ulei de fenicul și presărată cu frunze rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
* Supa poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită.* Uleiul de fenicul poate fi făcut cu 2 zile înainte și păstrat la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
SupăSupă
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista