Supă De Fenicul De Morcovi
Supa de fenicul de morcovi ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 185 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 145 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ceapă, apă, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 96%. Încercați Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Supă De Morcovi De Fenicul, și Supă De Fenicul De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 450 F cu suportul in pozitia cea mai joasa.
Tăiați suficiente frunze de fenicul pentru a măsura 1 lingură și rezervați. Aruncați tulpinile și frunzele rămase. Feliați bulbii de 1/4 inch grosime și aruncați cu morcovi, ceapă, usturoi, 3 linguri ulei, zahăr, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Se întinde într-o tigaie cu 4 fețe și se prăjește, amestecând ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, 25 până la 30 de minute.
Se amestecă jumătate din legume într-un blender cu bulion până se omogenizează.
Transferați într-o cratiță medie. Repetați cu legumele și apa rămase. Subțire până la consistența dorită cu apă suplimentară și fierbeți 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Între timp, măcinați fin semințele de fenicul în râșniță și amestecați în restul de 2 linguri de ulei. 3
Serviți supa stropită cu ulei de fenicul și presărată cu frunze rezervate.
* Supa poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită.* Uleiul de fenicul poate fi făcut cu 2 zile înainte și păstrat la temperatura camerei.