Supă De Fasole Și Slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole și slănină. Această rețetă servește 10 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 266 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de cimbru, fasole marină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fasole cu supă de slănină, Fasole cu supă de slănină, și Supă de fasole și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; așezați într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă; aduceți la fierbere și gătiți, neacoperit, 2 minute.
Scoateți din căldură; acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți fasolea și lăsați-o deoparte.
Gatiti baconul in cuptorul olandez la foc mediu-mare pana cand este crocant.
Îndepărtați slănina, rezervând 2 lingurițe de picături în tigaie.
Adăugați ceapa, morcovul, țelina și usturoiul în picături în tigaie; sotati 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați fasole. Se amestecă bulionul de pui și restul de 5 ingrediente. Zdrobiți 6 felii de slănină în supă. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră și 30 de minute sau până când fasolea este fragedă, amestecând ocazional. Se răcește 10 minute. Aruncați frunza de dafin.
Puneți 6 căni de supă într-un blender; procesați la viteză mică până se omogenizează. Se amestecă supa piure în supa rămasă în tigaie. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana se incalzeste. Polonic în boluri. Zdrobiți restul de 2 felii de slănină și presărați uniform peste supă.