Supă de fasole și paste
Supa de fasole și paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 332 calorii, 17g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, paste de spanac, cârnați de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă Pastan e Fagioli (supă italiană de Pastan și fasole), Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), și Pastan e Fagioli (supă italiană de paste și fasole).
Instrucțiuni
În oală de stoc de 4 litri, gătiți cârnați până se rumenesc ușor.
Adăugați praf de ceapă, usturoi și ceapă și gătiți până se înmoaie.
Se amestecă supa de minestrone, apă, fasole mare nordică (nedrenată), fasole renală (nedrenată), cimbru, busuioc și piper.
Se aduce la fierbere și apoi se reduce la minim, se acoperă și se fierbe timp de 15 minute.
Amestecați pastele și gătiți încă 15 minute și apoi serviți.