Supă de fasole toscană cu Prosciutto și Parmigiano-Reggiano ras

Nevoie de o curs principal fără gluten? Supa de fasole toscană cu Prosciutto și Parmigiano-Reggiano ras ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 343 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână prosciutto, cannellini, varză napa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de cookstr.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Zucchine Al Forno Con Parmigiano-Reggiano E Prosciutto, Smochine și Prosciutto cu mentă și Parmigiano-Reggiano ras, și Supă de fasole albă toscană cu Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fasolea și lichidul lor cu usturoiul, sarea, cimbru, busuioc și 2 căni de apă într-o cratiță mare și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 5 minute pentru a contopi aromele.
Scoateți aproximativ 1 cană de fasole, întorcând orice usturoi sau busuioc în cratiță. Folosiți un blender de imersie pentru a curăța fasolea rămasă în oală până la omogenizare. (Alternativ, lăsați supa să se răcească ușor, apoi transferați-o într-un blender sau robot de bucătărie și pur, ținând capacul strâns, astfel încât lichidul fierbinte să nu se stropească.) Amestecați fasolea și varza rezervate și subțiați supa cu apă, dacă este necesar. Gatiti supa la foc mediu pana cand varza se ofileste si este usor frageda, aproximativ 5 minute.
Împărțiți supa uniform între patru farfurii sau boluri mari de supă, umplându-le chiar sub margine.
Stropiți fiecare porție cu ulei de măsline de înaltă calitate și radeți peste ele un strat subțire de parmezan. Rupeți o felie de prosciutto în câteva bucăți și rumeniți bucățile pe un castron de supă; repetați cu feliile de prosciutto rămase.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;