Supă de fasole toscană cu Prosciutto și Parmigiano-Reggiano ras

Supă de fasole toscană cu Prosciutto și Parmigiano-Reggiano ras
Nevoie de o curs principal fără gluten? Supa de fasole toscană cu Prosciutto și Parmigiano-Reggiano ras ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 343 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână prosciutto, cannellini, varză napa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de cookstr.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Încercați Zucchine Al Forno Con Parmigiano-Reggiano E Prosciutto, Smochine și Prosciutto cu mentă și Parmigiano-Reggiano ras, și Supă de fasole albă toscană cu Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați fasolea și lichidul lor cu usturoiul, sarea, cimbru, busuioc și 2 căni de apă într-o cratiță mare și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 5 minute pentru a contopi aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Scoateți aproximativ 1 cană de fasole, întorcând orice usturoi sau busuioc în cratiță. Folosiți un blender de imersie pentru a curăța fasolea rămasă în oală până la omogenizare. (Alternativ, lăsați supa să se răcească ușor, apoi transferați-o într-un blender sau robot de bucătărie și pur, ținând capacul strâns, astfel încât lichidul fierbinte să nu se stropească.) Amestecați fasolea și varza rezervate și subțiați supa cu apă, dacă este necesar. Gatiti supa la foc mediu pana cand varza se ofileste si este usor frageda, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Împărțiți supa uniform între patru farfurii sau boluri mari de supă, umplându-le chiar sub margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Stropiți fiecare porție cu ulei de măsline de înaltă calitate și radeți peste ele un strat subțire de parmezan. Rupeți o felie de prosciutto în câteva bucăți și rumeniți bucățile pe un castron de supă; repetați cu feliile de prosciutto rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
ProsciuttoProsciutto
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
articol var
6
Type_27_data = {};
7
articol
8
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista