Supa de fasole toscană cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 308 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți condimente, morcovi, cartofi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Fasole Albă Toscană Cu Aragaz Lent, Supă De Fasole Albă Toscană Cu Aragaz Lent, și Aragaz lent cârnați Toscani și supă de fasole {cartea de bucate a lunii } pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 până la 4 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția pătrunjelului și a uleiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Capac:gatiti la foc mic 8-10 ore.
3
Se amestecă pătrunjelul și uleiul înainte de servire.