Supa de fasole Shaker este un aperitiv care servește 20. Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 133 de calorii , 8 g de proteine și 2 g de grăsimi . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, țelină, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 71% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de fasole africană , Supă de fasole neagră - Stil Cindy și Ciorbă de fasole neagră cu pico de gallo și cremă de chipotle .
Instrucțiuni
1
Înmuiați fasolea conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-un cuptor olandez, aduceți fasolea, osul de șuncă și apa la fiert. Reduceți căldura; se acopera si se fierbe 1-1/2 ore sau pana cand carnea cade usor de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Scoateți osul din bulion; rece. Tăiați carnea de pe os. Aruncați osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați carnea, ceapa, țelina, morcovii, sare, piper și cimbru în bulion. Acoperiți și gătiți timp de 30-60 de minute sau până când fasolea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați roșiile și zahărul brun. Gatiti inca 10 minute. Chiar înainte de servire, adăugați spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă