Supă de fasole Shaker
Supa de fasole Shaker este un aperitiv care servește 20. Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 133 de calorii , 8 g de proteine și 2 g de grăsimi . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, țelină, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 71% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de fasole africană , Supă de fasole neagră - Stil Cindy și Ciorbă de fasole neagră cu pico de gallo și cremă de chipotle .
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-un cuptor olandez, aduceți fasolea, osul de șuncă și apa la fiert. Reduceți căldura; se acopera si se fierbe 1-1/2 ore sau pana cand carnea cade usor de pe os.
Scoateți osul din bulion; rece. Tăiați carnea de pe os. Aruncați osul.
Adăugați carnea, ceapa, țelina, morcovii, sare, piper și cimbru în bulion. Acoperiți și gătiți timp de 30-60 de minute sau până când fasolea și legumele sunt fragede.
Adăugați roșiile și zahărul brun. Gatiti inca 10 minute. Chiar înainte de servire, adăugați spanacul.