Supă de fasole Shaker

Supă de fasole Shaker
Supa de fasole Shaker este un aperitiv care servește 20. Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 133 de calorii , 8 g de proteine și 2 g de grăsimi . 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, țelină, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Va fi un succes la evenimentul tău de iarnă . Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 71% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de fasole africană , Supă de fasole neagră - Stil Cindy și Ciorbă de fasole neagră cu pico de gallo și cremă de chipotle .

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Într-un cuptor olandez, aduceți fasolea, osul de șuncă și apa la fiert. Reduceți căldura; se acopera si se fierbe 1-1/2 ore sau pana cand carnea cade usor de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Scoateți osul din bulion; rece. Tăiați carnea de pe os. Aruncați osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Adăugați carnea, ceapa, țelina, morcovii, sare, piper și cimbru în bulion. Acoperiți și gătiți timp de 30-60 de minute sau până când fasolea și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați roșiile și zahărul brun. Gatiti inca 10 minute. Chiar înainte de servire, adăugați spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții20
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiSupăIncepatorGustareAntipasto
Revista