Supă De Fasole Neagră Și Salsa

Supă De Fasole Neagră Și Salsa
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de fasole neagră și Salsa. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 410 calorii, 24g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1476 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați un strop de sos fierbinte, chimen, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma fasolea neagră, puteți urma acest fel principal cu Fasole neagră și desert de cartofi dulci ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Supă De Fasole Neagră Și Salsa, Supă de fasole neagră și Salsa, și Supă de fasole neagră cu Salsa de fructe.

Instrucțiuni

1
Așezați 1 cană de fasole, salsa, bulion și chimen într-un blender și piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați într-o cratiță medie și adăugați ingredientele rămase, cu excepția chipsurilor. Se amestecă pentru a se combina și se încălzește bine la foc mic. Odată încălzit, serviți și garnisiți cu chipsuri sparte.Informații Nutriționale
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1
2cantitate pe porție
2
Calorii
3
308grăsime
4
Carbohidrați
5
70gfibre dietetice14. 70gzahări7. 30gproteine17g

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Spumante rosul și vinul spumant sunt alegeri excelente pentru scufundarea sosului. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Ruffino spumante rossimbrox (Split). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 8 dolari pe sticlă.
Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)
Trandafir Spumant Ruffino (Despicat)
Ruffino Sparkling rosul este proaspăt și parfumat, cu note de căpșuni și ușoare note de petale de trandafir. La gust, acest vin are bule elegante și aciditate răcoritoare, oferind arome atrăgătoare de fructe de pădure roșii delicate și fructe albe care persistă până la final.Ruffino Sparkling rosul este plăcut pe cont propriu ca aperitiv, dar și ca însoțitor de mâncare, împerechindu-se bine cu o varietate de feluri de mâncare, inclusiv pește la grătar, pui prăjit și salate mixte de verdeață.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate55
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista