Supă de fasole neagră și dovleac

Supă de fasole neagră și dovleac
Supa de fasole neagră și dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 5 și costă $1.69 pe portie. O porție conține 281 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți crenguțe de coriandru, ardei iute chipotle, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Încercați Dovleac-Supă De Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră De Dovleac, și Supă De Dovleac Și Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați ardeii iute din New Mexico și chimenul până când încep să fumeze, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Răzuiți într-un blender și adăugați roșiile cu sucul, ceapa, usturoiul, chipotles și uleiul; se învârte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă amestecul de chili în tigaie. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, se acoperă parțial și se amestecă ocazional până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă fasolea cu lichidul, bulionul și dovleacul. Se aduce la foc mic la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 10 minute pentru a amesteca aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Rotiți aproximativ 2 căni de supă în blender până se omogenizează, apoi reveniți la tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Garnisiți supa cu crenguțe de coriandru și oferiți pene de tei și smântână pentru a condimenta după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate29
Revista