Supă de fasole neagră II
Black Bean Soup II ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 222 calorii, 13g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper măcinat, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 76%. Încercați Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Cea Mai Bună Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez se sotează ceapa, usturoiul și ardeiul verde în ulei la foc mediu până se înmoaie.
Adăugați fasolea și apa și condimentați cu sare, piper și chimen după gustul dorit.
Se amestecă bine și se fierbe timp de 25 de minute.
Se toarnă supa în blender și piure. Odată ce supa este la consistența dorită, reveniți la cuptorul olandez și reveniți la foc mediu-mic.
Se toarnă câteva picături de ulei de măsline în castron pentru aroma adăugat și antena de până supa.