Supa de fasole neagră s-ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 159 calorii, 9g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, fasole, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 42%. Încercați Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Cea Mai Bună Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Fierbeți fasolea, apa, osul de șuncă, bulionul și sarea timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
Fasole
Bulion
Apă
Sare
2
Aruncați osul de șuncă. Puree aproximativ 1/2 din supă; se toarnă înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncă
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se sotează ceapa, roșiile și carnea în ulei până când ceapa este moale. Se amestecă oțetul, apoi se adaugă amestecul la fasole. Se fierbe timp de 20 de minute.