Supă de fasole neagră cu cârnați
Supa de fasole neagră cu cârnați este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 281 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de fasole, coriandru, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Supă de fasole neagră cu cârnați de Crab și Andouille, Supă de fasole neagră și cârnați cu aragaz lent, și Cârnați ' n ' paste de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ulei cald într-o tigaie medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa este înmuiată și translucidă, aproximativ 5 minute.
Combinați amestecul de ceapă, fasolea (cu lichidul lor), salsa și bulionul de pui într-un aragaz lent. Se amestecă bine și se gătește la foc mic timp de 5 ore.
Se amestecă cârnații în amestecul de fasole în aragazul lent și se fierbe timp de 1 oră mai mult.
Folosind clești, scoateți cârnații pe o placă de tăiat, tăiați în bucăți de mușcătură și apoi reveniți la Slow cooker. Se amestecă coriandru și se condimentează cu sare și piper.
Serviți supa fierbinte în boluri, cu avocado tocat și o păpușă de smântână deasupra, dacă doriți.