Supă De Fasole Neagră
Nevoie de un curs principal fără gluten? Supa de fasole neagră ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 447 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de jalapeno, ulei de măsline, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Alegeți fasolea și aruncați orice resturi - spălați-vă sub apă curgătoare rece. Într-un robot de bucătărie, adăugați usturoi, ceapă, ardei gras și cilantro.
Setați o oală mare la foc mediu și adăugați un număr de 3 ulei de măsline.
Adăugați oregano și chimen.
Se adaugă piureul de legume și se sotează până se parfumează, 7 până la 10 minute.
Adăugați fasole, șuncă de șuncă, jalapeno și stoc. Acoperiți ușor și fierbeți timp de 2 ore până când fasolea este fragedă.
Când este gătit, îndepărtați frunzele de dafin și scoateți șunca de șuncă.
Tăiați carnea de șuncă de pe os, tăiați-o în bucăți și dați deoparte.
Folosind un blender sau un blender de imersie, curățați suficient de fasole și stoc (aproximativ o treime din oala totală) pentru a îngroșa supa și a aduce totul împreună. Condimentați cu sare și piper și pliați carnea de șuncă înapoi în supă.
Faceți crema combinând smântână și coajă.
Serviți fiecare supă cu o lingură de cremă de var, o stoarcere de var și niște cilantro proaspăt.