Supă De Fasole Neagră

Supă De Fasole Neagră
Nevoie de un curs principal fără gluten? Supa de fasole neagră ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 447 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,93 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de jalapeno, ulei de măsline, cilantro și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră, Supă De Fasole Neagră, și Supă De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Alegeți fasolea și aruncați orice resturi - spălați-vă sub apă curgătoare rece. Într-un robot de bucătărie, adăugați usturoi, ceapă, ardei gras și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Setați o oală mare la foc mediu și adăugați un număr de 3 ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați oregano și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
ChimenChimen
4
Se adaugă piureul de legume și se sotează până se parfumează, 7 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
5
Adăugați fasole, șuncă de șuncă, jalapeno și stoc. Acoperiți ușor și fierbeți timp de 2 ore până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
Ardei IuteArdei Iute
FasoleFasole
StocStoc
6
Când este gătit, îndepărtați frunzele de dafin și scoateți șunca de șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ham HockHam Hock
7
Tăiați carnea de șuncă de pe os, tăiați-o în bucăți și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
șuncășuncă
8
Folosind un blender sau un blender de imersie, curățați suficient de fasole și stoc (aproximativ o treime din oala totală) pentru a îngroșa supa și a aduce totul împreună. Condimentați cu sare și piper și pliați carnea de șuncă înapoi în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FasoleFasole
StocStoc
CarneCarne
SupăSupă
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
9
Faceți crema combinând smântână și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Crema MexicanăCrema Mexicană
10
Serviți fiecare supă cu o lingură de cremă de var, o stoarcere de var și niște cilantro proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Crema MexicanăCrema Mexicană
VarVar
SupăSupă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista