Supă de Fasole Legume

Supă de Fasole Legume
Supa de legume cu fasole este un fel principal fără gluten, fără lactate, lacto ovovegetarian și vegan. O porție conține 283 de calorii, 15 g de proteine și 4 g de grăsimi. Pentru 1,3 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați frunze de dafin, ardei gras, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 79%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa toscană de fasole albă cu broccoli Rabe – o răsucire complet diferită a supei de legume, Supa toscană de fasole albă cu broccoli Rabe – o răsucire complet diferită a supei de legume și Supa de fasole de legume.

Instrucțiuni

1
Într-un 5-qt. aragaz lent, combina toate ingredientele. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când legumele sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții7
Scor De Sănătate56
Revista