Supă de Fasole Legume

Supă de Fasole Legume
Supa de legume cu fasole este un fel principal fără gluten, fără lactate, lacto ovovegetarian și vegan. O porție conține 283 de calorii, 15 g de proteine și 4 g de grăsimi. Pentru 1,3 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați frunze de dafin, ardei gras, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 79%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa toscană de fasole albă cu broccoli Rabe – o răsucire complet diferită a supei de legume, Supa toscană de fasole albă cu broccoli Rabe – o răsucire complet diferită a supei de legume și Supa de fasole de legume.

Instrucțiuni

1
Într-un 5-qt. aragaz lent, combina toate ingredientele. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când legumele sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții7
Scor De Sănătate56
Revista