Supa de fasole de măduvă cu legume palide este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 6 și costă 3,45 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 240 calorii. 577 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână praz, sare de mare nerafinată, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Cremă de măduvă dulce cu fasole de vanilie, Coaste de porc și malunggay cu supă bulalo (măduvă osoasă de vită) , și Supă de fasole marină cu șuncă și legume.
Instrucțiuni
1
Aruncați boabele de măduvă într-un bol mare de amestecare, acoperiți-le cu apă fierbinte cu 2 inci și amestecați un vârf de bicarbonat de sodiu. Acoperiți vasul și lăsați-le să se înmoaie cel puțin 18 și până la 24 de ore. O dată sau de două ori pe măsură ce fasolea se înmoaie, scurgeți apa de înmuiere și umpleți-o cu apă fierbinte. După ce s-au înmuiat cel puțin 18 și până la 24 de ore, strecurați fasolea și puneți-le pe blat pentru mai târziu. Aruncați înmuierea water.In o oală grea (ca aceasta), topește ghee-ul. Se amestecă prazul și usturoiul, sotându - le până se înmoaie și parfumate-aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, Opționale
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Ghee
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Grăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă bulionul în oală și se amestecă fasolea înmuiată. Se fierbe la foc mic, acoperit, timp de 1 oră. Amestecați țelina, rădăcina de pătrunjel și cartofii și continuați să fierbeți supa încă 30 până la 45 de minute sau până când fasolea și legumele devin fragede și cedează atunci când sunt străpunse de o furculiță. Se toarnă în boluri de supă și se servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Telina
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat