Supă de fasole cu unt cu Portabellas și orez sălbatic

Supă de fasole cu unt cu Portabellas și orez sălbatic
Supa de fasole cu unt cu Portabellas și orez sălbatic este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această supă are 138 calorii, 8g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de usturoi, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Morcovi Prăjiți Cu Orez Sălbatic, Fasole De Unt Și Usturoi, Supă de orez sălbatic, orz și praz (rețetă ușoară de unt), și Salată de orez sălbatic și fasole.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare antiaderentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se adaugă ceapa și se sotează până încep să se rumenească, aproximativ 6 minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați o lingură sau două de apă pentru a preveni lipirea, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Adăugați țelina și usturoiul și gătiți încă două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați fasolea de apă și unt și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De UntFasole De Unt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
6
Adăugați toate ingredientele rămase, readuceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți până când fasolea și orezul sălbatic sunt ambele gata, 45-55 de minute. Dacă este necesar, supă subțire cu apă, deoarece gătește, în funcție de gust. Chiar înainte de servire, aproximativ 1/2 cană de fasole poate fi piure sau amestecată pentru a face bulionul mai gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista