Supă De Fasole Cu Paste

Supa de fasole de paste ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 270 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii prăjite la foc, spanac, fasole marină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Pastan e Fagioli (supă italiană de Pastan și fasole), Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), și Pastan e Fagioli (supă italiană de paste și fasole) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de stoc la foc mediu-mare; gătiți și amestecați cârnații și usturoiul în uleiul fierbinte până când cârnații se rumenesc și se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
Amestecați roșiile, fasolea bleumarin, ciorba de vită, ciorba de pui, busuiocul, oregano și fulgii de ardei roșu în amestecul de cârnați; aduceți la fierbere.
Adăugați spanacul și pastele ditalini și fierbeți până când pastele sunt fragede, dar ferme la mușcătură, aproximativ 10 minute.