Supă De Fasole Cu Paste

Supă De Fasole Cu Paste
Supa de fasole de paste ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 270 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii prăjite la foc, spanac, fasole marină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă Pastan e Fagioli (supă italiană de Pastan și fasole), Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), și Pastan e Fagioli (supă italiană de paste și fasole) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală de stoc la foc mediu-mare; gătiți și amestecați cârnații și usturoiul în uleiul fierbinte până când cârnații se rumenesc și se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
3
Amestecați roșiile, fasolea bleumarin, ciorba de vită, ciorba de pui, busuiocul, oregano și fulgii de ardei roșu în amestecul de cârnați; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Carne De VităCarne De Vită
Fasole MarinăFasole Marină
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
4
Adăugați spanacul și pastele ditalini și fierbeți până când pastele sunt fragede, dar ferme la mușcătură, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DitaliniDitalini
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista