Supă de fasole Bleumarin cu șuncă

Supă de fasole Bleumarin cu șuncă
Supa de fasole Bleumarin cu șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți frunze de dafin, sare și piper kosher, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 198 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă De Fasole Marină, Supă De Fasole Marină, și Supă de fasole marină și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea bleumarin într-o oală mare și acoperiți cu apă rece cu 2 inci. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MarinăFasole Marină
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți vasul de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
Folosiți o bucată mică de sfoară de bucătărie pentru a lega pătrunjelul și crengile de cimbru și frunza de dafin într-un pachet mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Așezați fasolea înmuiată, pachetul de plante medicinale, hamurile de șuncă, morcovul, ceapa și usturoiul într-o oală mare de supă sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Se toarnă 8 căni de apă rece peste ingrediente. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe până când fasolea și șunca sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Opriți focul; îndepărtați jamboanele de șuncă și lăsați-le să se răcească. Când sunt suficient de reci pentru a se manipula, îndepărtați carnea din oase, aruncând oasele, grăsimea și pielea. Tăiați șunca în cubulețe mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Îndepărtați și aruncați pachetul de plante medicinale.
9
Transferați aproximativ 3 căni de fasole gătită împreună cu puțin lichid de gătit într-un blender; piure de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Se toarnă fasolea piure înapoi în supă, se adaugă șuncă gătită și se aduce înapoi la foc mic la foc mediu. Condimentează cu sare kosher și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
șuncă Gătitășuncă Gătită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista