Supă de fasole Bleumarin cu șuncă
Supa de fasole Bleumarin cu șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți frunze de dafin, sare și piper kosher, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 198 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă De Fasole Marină, Supă De Fasole Marină, și Supă de fasole marină și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fasolea bleumarin într-o oală mare și acoperiți cu apă rece cu 2 inci. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 5 minute.
Scoateți vasul de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Folosiți o bucată mică de sfoară de bucătărie pentru a lega pătrunjelul și crengile de cimbru și frunza de dafin într-un pachet mic.
Așezați fasolea înmuiată, pachetul de plante medicinale, hamurile de șuncă, morcovul, ceapa și usturoiul într-o oală mare de supă sau cuptor olandez.
Se toarnă 8 căni de apă rece peste ingrediente. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe până când fasolea și șunca sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Opriți focul; îndepărtați jamboanele de șuncă și lăsați-le să se răcească. Când sunt suficient de reci pentru a se manipula, îndepărtați carnea din oase, aruncând oasele, grăsimea și pielea. Tăiați șunca în cubulețe mici.
Îndepărtați și aruncați pachetul de plante medicinale.
Transferați aproximativ 3 căni de fasole gătită împreună cu puțin lichid de gătit într-un blender; piure de fasole.
Se toarnă fasolea piure înapoi în supă, se adaugă șuncă gătită și se aduce înapoi la foc mic la foc mediu. Condimentează cu sare kosher și piper negru după gust.