Supă de fasole Bleumarin cu șuncă

Supă de fasole Bleumarin cu șuncă
Supa de fasole Bleumarin cu șuncă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 31 de cenți pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți frunze de dafin, sare și piper kosher, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 198 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă De Fasole Marină, Supă De Fasole Marină, și Supă de fasole marină și slănină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea bleumarin într-o oală mare și acoperiți cu apă rece cu 2 inci. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MarinăFasole Marină
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți vasul de pe foc, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Folosiți o bucată mică de sfoară de bucătărie pentru a lega pătrunjelul și crengile de cimbru și frunza de dafin într-un pachet mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
5
Așezați fasolea înmuiată, pachetul de plante medicinale, hamurile de șuncă, morcovul, ceapa și usturoiul într-o oală mare de supă sau cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Se toarnă 8 căni de apă rece peste ingrediente. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe până când fasolea și șunca sunt fragede, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Opriți focul; îndepărtați jamboanele de șuncă și lăsați-le să se răcească. Când sunt suficient de reci pentru a se manipula, îndepărtați carnea din oase, aruncând oasele, grăsimea și pielea. Tăiați șunca în cubulețe mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
8
Îndepărtați și aruncați pachetul de plante medicinale.
9
Transferați aproximativ 3 căni de fasole gătită împreună cu puțin lichid de gătit într-un blender; piure de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Se toarnă fasolea piure înapoi în supă, se adaugă șuncă gătită și se aduce înapoi la foc mic la foc mediu. Condimentează cu sare kosher și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
șuncă Gătitășuncă Gătită
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista