Supa de fasole albă, varză și legume prăjite este o fără gluten și vegan rețetă cu 6 porții. Această supă are 195 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, dovlecei de nucă, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Supă de orz de legume cu fasole albă și Kale, Supă De Varză Și Fasole Albă, și Supă De Varză De Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 km. F. Pulverizați foaia de copt cu ramă cu spray de ulei. Aranjați morcovii, roșiile, ceapa, dovleceii și usturoiul pe foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Morcov
Usturoi
Suc De Fructe
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
3
Se presară sare și piper. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Coaceți până când legumele sunt maronii și fragede, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Transferați morcovii și dovleceii pe suprafața de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Suc De Fructe
6
Tăiați în bucăți de 1/2 inch; pus deoparte. Cojiți căței de usturoi; se pune în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De Usturoi
7
Adăugați roșiile și ceapa; piure până aproape neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Ceapă
8
Se toarnă 1/2 cană de bulion pe foaia de copt; răzuiește orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Transferați bulionul și piureul de legume într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați 5 1/2 căni de bulion, kale, cimbru și frunze de dafin în oală; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit până când varza este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Bulion
Cimbru
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați fasole și morcovi rezervați și dovlecei în supă. Fierbeți 8 minute pentru a amesteca aromele, adăugând mai mult bulion la supa subțire, dacă este necesar. Se condimentează cu sare și piper. Aruncați crenguțele de cimbru și frunza de dafin. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți la foc mic înainte de servire.)