Supă De Fasole Albă Toscană

Supă De Fasole Albă Toscană
Supa de fasole albă toscană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,61 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 465 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, țelină, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Este perfect pentru Toamna. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Supă De Fasole Albă Toscană, Supă De Fasole Albă Toscană, și Supă de fasole albă toscană cu Rabe de Broccoli – o întorsătură complet diferită pe supa de legume pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cratiță de 4 litri sau cuptor olandez, gătiți slănină, ceapă, țelină, morcov și 2 căței de usturoi la foc mediu-mare 5 minute, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați fasole, frunze de dafin, vin și bulion; acoperiți și gătiți 20 până la 25 de minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Scoateți din căldură; se răcește aproximativ 15 minute.
4
Între timp, în tigaie de 8 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 1 lingură de usturoi tocat; gătiți 3 până la 5 minute, amestecând frecvent, până când usturoiul începe să se rumenească. Se amestecă fulgii de ardei roșu; gătiți câteva secunde. Se amestecă busuiocul; gătiți până când busuiocul se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Scoateți frunza de dafin din amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Se toarnă amestecul în robotul de bucătărie; capac și piure. Reveniți la cratiță; amestecați sare și piper. Se fierbe la foc mediu 5 până la 10 minute, amestecând frecvent, până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Supă de lingură în boluri individuale de supă. Topiți fiecare cu amestec de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista