Supa de fasole albă Super-toscană este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 450 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, piper, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Fasole Albă Toscană, Supă De Fasole Albă Toscană, și Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cratiță de 4 litri sau cuptor olandez, gătiți slănină, ceapă, țelină, morcov și 2 căței de usturoi la foc mediu-mare 5 minute, amestecând ocazional. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați fasole, frunze de dafin, vin și bulion; acoperiți și gătiți 20 până la 25 de minute, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoi
Toppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Se ia de pe foc; se răcește aproximativ 15 minute.
4
Între timp, în tigaie de 8 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 1 lingură de usturoi tocat; gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand usturoiul incepe sa se rumeneasca. Se amestecă fulgi de ardei roșu; gatiti cateva secunde. Se amestecă busuiocul; gatiti pana se ofileste busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
6
Scoateți frunza de dafin din amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
7
Se toarnă amestecul în robotul de bucătărie; capac și piure. Reveniți la cratiță; se amestecă sare și piper. Se fierbe la foc mediu 5 până la 10 minute, amestecând frecvent, până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Supă de oală în boluri individuale de supă. Completați fiecare cu amestec de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat