Supă de fasole albă cu quinoa, spanac și shiitakes

Supa de fasole albă cu quinoa, spanac și shiitakes ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Pentru 1,81 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 171 de calorii , 8 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, ceapă, quinoa și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este solid. Supa de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi , cârnați de pui, supă de fasole albă și varză și supa de fasole albă și varză de la Herbivoracious sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți fasolea cannellini într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte. Sau, aduceți fasolea și apa la fiert într-o oală mare la foc mare. După ce fierbe, stingeți focul, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Scurgeți și clătiți fasolea înainte de utilizare.
Se încălzește 1 lingură de ulei de canola într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ciupercile și se gătesc până se înmoaie și încep să renunțe la sucuri, aproximativ 4 minute.
Scoateți ciupercile din oală și lăsați-le deoparte.
Încălziți lingura rămasă de ulei de canola în oală și amestecați ceapa tăiată felii. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a caramelizat pana la un maro inchis, aproximativ 15 minute.
Se toarnă vinul și rozmarinul și se aduce la fierbere la foc mare. Odată ce fierbe, adăugați fasolea scursă și suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu 1 inch. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Se amestecă ciupercile fierte și quinoa; continuați să gătiți până când fasolea și quinoa sunt fragede, încă aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se amestecă frunzele de spanac până se ofilesc. Asezonați după gust cu sare și piper înainte de servire.