Supă de fasole albă cu quinoa, spanac și shiitakes

Supă de fasole albă cu quinoa, spanac și shiitakes
Supa de fasole albă cu quinoa, spanac și shiitakes ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Pentru 1,81 USD per porție , această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 171 de calorii , 8 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, ceapă, quinoa și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este solid. Supa de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi , cârnați de pui, supă de fasole albă și varză și supa de fasole albă și varză de la Herbivoracious sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți fasolea cannellini într-un recipient mare și acoperiți cu câțiva centimetri de apă rece; lăsați să stea 8 ore până peste noapte. Sau, aduceți fasolea și apa la fiert într-o oală mare la foc mare. După ce fierbe, stingeți focul, acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți și clătiți fasolea înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Se încălzește 1 lingură de ulei de canola într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ciupercile și se gătesc până se înmoaie și încep să renunțe la sucuri, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scoateți ciupercile din oală și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Încălziți lingura rămasă de ulei de canola în oală și amestecați ceapa tăiată felii. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a caramelizat pana la un maro inchis, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se toarnă vinul și rozmarinul și se aduce la fierbere la foc mare. Odată ce fierbe, adăugați fasolea scursă și suficientă apă pentru a acoperi fasolea cu 1 inch. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Se amestecă ciupercile fierte și quinoa; continuați să gătiți până când fasolea și quinoa sunt fragede, încă aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
8
Se ia de pe foc și se amestecă frunzele de spanac până se ofilesc. Asezonați după gust cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista