Supă De Fasole Albă
Supa de fasole albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 3.15 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 648 calorii, 31g de proteine, și 18g de grăsime. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză elvețiană, usturoi, ardei prăjiți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 98%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Ciorba de fasole și fasole albă, Supă De Fasole Albă Cu Brânză Elvețiană, și Supă de fasole albă cu șuncă, dovleac și ciorbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-un vas mediu la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, țelina și 1 1/2 lingurițe de sare și gătiți până când legumele se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați fasolea și bulionul, aduceți la foc mic și gătiți 15 minute.
Între timp, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ardeii prăjiți, usturoiul tocat și cilantro și gătiți până când usturoiul este moale, aproximativ 2 minute. Amestecați ciorba, acoperiți și gătiți până se ofilesc, 1 până la 2 minute. Răsturnați conținutul tigaiei în oală și fierbeți până se încălzește, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Prăjiți pâinea, apoi frecați cu întregul cățel de usturoi.
Serviți supa cu pâinea și pene de lămâie, dacă doriți.
Fotografii de Antonis Achilleos