Butternut Squash & Supa de mere este un fără gluten supă. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 198 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de slănină, dovlecei de nucă, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Dovlecei De Mere-Butternut, Supă De Mere De Dovleac, și Supă De Dovlecei Și Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti slanina intr-o oala grea de 6 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand este crocanta, apoi transferati cu o lingura cu fante pe prosoape de hartie pentru a se scurge, rezervand 2 linguri de grasime in oala. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați ulei vegetal dacă slănina dvs. este foarte slabă și nu produce suficientă grăsime.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Gatiti telina, morcovul si ceapa in grasime in oala la foc mic, acoperite, amestecand ocazional, pana se inmoaie, dar nu se rumenesc, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați scorțișoară și gătiți, neacoperit, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
5
În timp ce legumele se gătesc, Se curăță cartofii și se toacă grosier. Curățați și miez 1 măr și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cartofi
Măr
6
Se amestecă dovleceii, cartoful, mărul tocat, bulionul, 2 căni de apă, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper în amestec de ceapă, apoi se fierbe, neacoperit, amestecând ocazional, până când legumele sunt foarte fragede, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Piper
Cartofi
Suc De Fructe
Măr
Ceapă
Stoc
Apă
Sare
7
Supă de piure în 4 loturi într-un blender (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), apoi încălziți în oala curățată la foc mediu mic, amestecând ocazional. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați 1/2 cană de apă suplimentară la subțire, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
9
În timp ce supa se încălzește, tăiați suficient din mărul rămas în bețișoare subțiri (aproximativ 1 1/2 inci lungime) pentru a măsura aproximativ 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Supă
10
Serviți supa acoperită cu smântână, slănină și chibrituri de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Măr
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Supă
1
* Supa poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită odată răcită.* Slănina gătită poate fi păstrată la frigider într-un recipient etanș. Reîncălziți într-un cuptor de 375 km f într-o tavă mică de copt.