Supă de dovlecei de nucă cu Radicchio ars
Supa de dovlecei cu Butternut cu Radicchio ars este o fără gluten și primar supă. Această rețetă face 6 porții cu 247 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, parmezan, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Gnocchi Cu Dovleac De Iarnă Și Radicchio Ars, Dovleac și Radicchio Pappardelle, și Dovlecei prăjiți, Radicchio și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime; îndepărtați semințele.
Așezați jumătățile de dovlecei, tăiate cu părțile în jos, pe o foaie de copt căptușită cu folie acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până se înmoaie. Scoateți pulpa; pus deoparte. Aruncați piei.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați ceapă, pătrunjel, salvie și cimbru; gatiti 15 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Adăugați dovlecei, apă, 1 1/4 lingurițe sare, 1/4 linguriță piper și usturoi tocat; aduceți la fierbere. Acoperiți parțial, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute.
Așezați aproximativ 2 1/2 căni de amestec de dovlecei într-un blender și procesați până se omogenizează.
Se toarnă supa în piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de dovlecei rămas, 2 1/2 căni odată.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați radicchio, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Se ia de pe foc; stropiți cu oțet, aruncând pentru a acoperi. Puneți 1 1/3 căni de supă în fiecare din cele 6 boluri. Completați fiecare porție cu 1/3 cană radicchio și 1 lingură de brânză.