Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de dovlecei cu mere. Această rețetă servește 4 și costă 8,34 USD pe porție. O porție conține 341 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă aveți la îndemână dovlecei, ulei de măsline, capace de ciuperci shiitake și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma merele granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Supă De Mere De Dovleac, Supă de dovlecei și mere, și Supă de dovlecei și mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți uleiul într - un vas de copt de 9 x 13 inci; așezați dovleceii pe jumătate din tigaie, tăiați părțile în jos. Aranjați merele, ceapa și ciupercile în 1 strat pe cealaltă jumătate de tigaie. Prăjiți în mijlocul cuptorului 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cuțit De Toaletă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți din cuptor. Întoarceți dovlecelul tăiat cu fața în sus pentru a se răci. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, dovleceii Puri într-un robot de bucătărie în loturi cu bulion, parmezan, usturoi, jumătate din ceapă și mere și trei sferturi din ciuperci până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Cuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Transferați pur într-o cratiță mare.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați merele și ceapa prăjite rămase în tigaie cu 1 cană de apă pentru a atinge consistența dorită. Aduceți la foc mic. Se toarnă în 4 boluri, se ornează cu felii de mere, ciuperci rămase și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
Creveți Sotați, Decojiți
6
Serviți imediat.
7
Alertă de economisire a timpului! Faceți un lot dublu din această supă și congelați într-un recipient etanș până la trei luni. Doar dezghețați, încălziți și serviți pentru o cină de ultim moment.