Supă de dovlecei de carnaval, cu salvie prăjită și parmezan ras

Supă de dovlecei de carnaval, cu salvie prăjită și parmezan ras
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de dovlecei de carnaval, cu salvie prăjită și parmezan ras. Această rețetă face 8 porții cu 329 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, frunze de salvie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto De Dovlecei De Vară Cu Salvie Prăjită Crocantă Și Parmezan, Supă de dovlecei de Butternut cu crutoane de salvie și parmezan, și Supă de dovlecei de iarnă cu frunze de salvie prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați partea de sus 1/4 de pe 8 squashes, rezervând capacele. Răzuiți semințele, curățați, clătiți și uscați. Aruncați semințele cu 3 linguri ulei și sare și aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, timp de 1 oră până la 1 1/4 ore sau până când sunt aurii și crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Creșteți căldura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Coaceți dovleceii și capacele, tăiați cu fața în jos pe foi de copt ușor unse timp de 40 de minute sau până când sunt fragede (capacele vor fi probabil gata la 30 de minute). Când este suficient de rece pentru a se manipula, răzuiți cea mai mare parte a pulpei din squashes lăsând suficient în fiecare squash, astfel încât să-și păstreze forma. Rezervați toată pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie, la foc mic timp de 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați pulpa de dovleac și bulionul de pui și fierbeți amestecul timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
8
Pureați amestecul în loturi într-un blender și transferați într-o cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Încălziți 2 inci ulei vegetal la 350 grade F. Într-o cratiță adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Adăugați salvia în loturi mici (se va balona) și prăjiți timp de 20 de secunde sau până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
11
Se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
12
Încălziți cojile și capacele de dovlecei într-un cuptor de 350 de grade F. timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
13
Încălziți supa până la cald, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a o subția ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
14
Adăugați sare și piper, după gust. Puneți fiecare dintre cochilii în boluri de supă puțin adânci și puneți o parte din supă în coajă. Acoperiți cu câteva frunze de salvie prăjite și câteva așchii Parmigiano-Reggiano și așezați capacul, ușor askew, deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista