Supă de dovlecei de carnaval, cu salvie prăjită și parmezan ras

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de dovlecei de carnaval, cu salvie prăjită și parmezan ras. Această rețetă face 8 porții cu 329 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, frunze de salvie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto De Dovlecei De Vară Cu Salvie Prăjită Crocantă Și Parmezan, Supă de dovlecei de Butternut cu crutoane de salvie și parmezan, și Supă de dovlecei de iarnă cu frunze de salvie prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Tăiați partea de sus 1/4 de pe 8 squashes, rezervând capacele. Răzuiți semințele, curățați, clătiți și uscați. Aruncați semințele cu 3 linguri ulei și sare și aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, timp de 1 oră până la 1 1/4 ore sau până când sunt aurii și crocante.
Creșteți căldura cuptorului la 350 de grade F.
Coaceți dovleceii și capacele, tăiați cu fața în jos pe foi de copt ușor unse timp de 40 de minute sau până când sunt fragede (capacele vor fi probabil gata la 30 de minute). Când este suficient de rece pentru a se manipula, răzuiți cea mai mare parte a pulpei din squashes lăsând suficient în fiecare squash, astfel încât să-și păstreze forma. Rezervați toată pulpa.
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie, la foc mic timp de 5 minute sau pana se inmoaie.
Adăugați pulpa de dovleac și bulionul de pui și fierbeți amestecul timp de 20 de minute.
Pureați amestecul în loturi într-un blender și transferați într-o cratiță.
Încălziți 2 inci ulei vegetal la 350 grade F. Într-o cratiță adâncă.
Adăugați salvia în loturi mici (se va balona) și prăjiți timp de 20 de secunde sau până la translucid.
Se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și se presară cu sare.
Încălziți cojile și capacele de dovlecei într-un cuptor de 350 de grade F. timp de 15 minute.
Încălziți supa până la cald, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a o subția ușor.
Adăugați sare și piper, după gust. Puneți fiecare dintre cochilii în boluri de supă puțin adânci și puneți o parte din supă în coajă. Acoperiți cu câteva frunze de salvie prăjite și câteva așchii Parmigiano-Reggiano și așezați capacul, ușor askew, deasupra.