Supă de dovlecei de carnaval, cu salvie prăjită și parmezan ras

Supă de dovlecei de carnaval, cu salvie prăjită și parmezan ras
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de dovlecei de carnaval, cu salvie prăjită și parmezan ras. Această rețetă face 8 porții cu 329 calorii, 18g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.41 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, frunze de salvie, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto De Dovlecei De Vară Cu Salvie Prăjită Crocantă Și Parmezan, Supă de dovlecei de Butternut cu crutoane de salvie și parmezan, și Supă de dovlecei de iarnă cu frunze de salvie prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați partea de sus 1/4 de pe 8 squashes, rezervând capacele. Răzuiți semințele, curățați, clătiți și uscați. Aruncați semințele cu 3 linguri ulei și sare și aranjați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți în mijlocul cuptorului, amestecând ocazional, timp de 1 oră până la 1 1/4 ore sau până când sunt aurii și crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Creșteți căldura cuptorului la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți dovleceii și capacele, tăiați cu fața în jos pe foi de copt ușor unse timp de 40 de minute sau până când sunt fragede (capacele vor fi probabil gata la 30 de minute). Când este suficient de rece pentru a se manipula, răzuiți cea mai mare parte a pulpei din squashes lăsând suficient în fiecare squash, astfel încât să-și păstreze forma. Rezervați toată pulpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Gatiti ceapa in unt intr-o tigaie, la foc mic timp de 5 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați pulpa de dovleac și bulionul de pui și fierbeți amestecul timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
8
Pureați amestecul în loturi într-un blender și transferați într-o cratiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Încălziți 2 inci ulei vegetal la 350 grade F. Într-o cratiță adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
10
Adăugați salvia în loturi mici (se va balona) și prăjiți timp de 20 de secunde sau până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
11
Se transferă pe prosoape de hârtie pentru a se scurge și se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
12
Încălziți cojile și capacele de dovlecei într-un cuptor de 350 de grade F. timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Încălziți supa până la cald, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a o subția ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
14
Adăugați sare și piper, după gust. Puneți fiecare dintre cochilii în boluri de supă puțin adânci și puneți o parte din supă în coajă. Acoperiți cu câteva frunze de salvie prăjite și câteva așchii Parmigiano-Reggiano și așezați capacul, ușor askew, deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista