Supă De Dovlecei Curry
Nevoie de un supă fără gluten, primară și vegetariană? Supa de dovlecei curry ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 83 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 81 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudra de curry, dovlecelul, ceapa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Supă De Dovlecei Curry, Supă De Dovlecei Curry, și Supă De Dovlecei Curry.
Instrucțiuni
Uleiul cald într-o oală la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, 6 până la 8 minute.
Adăugați usturoiul și pudra de curry și amestecați până la parfum, aproximativ 1 minut. Ridicați focul la mediu-înalt, adăugați dovlecelul, turnați bulionul și adăugați 1 linguriță. sare. Acoperiți și aduceți la foc mic.
Scoateți capacul, reduceți focul la mediu pentru a menține un foc mic și gătiți până când dovlecelul este foarte fraged, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă supa să se răcească ușor.
Lucrând în loturi, supă de piure într-un blender până se omogenizează.
Se transferă într-un castron mare, se acoperă și se dă la frigider până se răcește, cel puțin 2 ore.
Chiar înainte de servire, amestecați în smântână și condimentați cu sare și piper. Se toarnă în boluri răcite, se ornează cu cilantro și se servește.