Supă De Dovlecei
Nevoie de o supă fără gluten, fără lactate și vegetariană? Supa de dovlecei ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 14 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 77 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână fasole cannellini, dovlecei, piper condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă cremă de dovlecei cu chipsuri de dovlecei, Supă De Dovlecei, și Supă de dovlecei de mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut țelină tocată și ceapă în ulei de măsline fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 8 minute sau până se înmoaie.
Adăugați dovlecei și următoarele 4 ingrediente. Aduceți la fierbere la foc mediu; reduceți focul la minim și fierbeți 10 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 20 de minute.
Procesați supa, în loturi, într-un blender sau robot de bucătărie 30 de secunde sau până la omogenizare. Întoarceți supa la cuptorul olandez și gătiți la foc mediu 5 minute sau până când se încălzește bine.
Notă: de asemenea, puteți procesa supa cu un blender de imersie portabil direct în cuptorul olandez.