Supa de dovleac și fasole neagră este o fără gluten și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 333 calorii. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați stocul de legume ambalate, ceapa, roșiile conservate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Dovleac De Fasole Neagră, Supă De Dovleac-Fasole Neagră, și Supă De Dovleac-Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o oală de supă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați ulei. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
4
Sote ceapa 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați bulion, roșii, fasole neagră și piure de dovleac. Se amestecă pentru a combina ingredientele și se aduce supa la fierbere. Reduceți focul la mediu scăzut și amestecați smântână, curry, chimen, cayenne și sare, după gust. Se fierbe 5 minute, se ajustează condimentele și se servește garnisit cu arpagic tocat.