Supă de dovleac și cârnați

Supă de dovleac și cârnați
Rețeta supa de dovleac și cârnați se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 7. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 429 calorii. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 133 de gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Dacă aveți la îndemână cârnați andouille, cimbru, lichior de pralină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 55%. Rețete similare includ Supă de cârnați, dovleac și Arborio, Supă De Cârnați De Dovleac Cu Conținut Scăzut De Carbohidrați, și Cârnați De Curcan, Varză Și Supă De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Gatiti carnatii taiati cubulete in tigaie cu 2 linguri de unt timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați cimbru și dovleac sau cartofi dulci și gătiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
DovleacDovleac
CimbruCimbru
4
Adăugați lichior, bulion și zahăr brun. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 45 de minute sau până când dovleacul sau cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
CartofiCartofi
LichiorLichior
DovleacDovleac
BulionBulion
5
În supa de piure blender în loturi. Reveniți la tigaie și amestecați smântâna și restul de 2 linguri de unt. Cald, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
6
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate7
Revista