Supă de dovleac prăjit cu ghindă
Supa de dovleac copt ar putea fi exact rețeta fără gluten pe care o căutați. Acest aperitiv are 168 de calorii , 5 g de proteine și 8 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 6 persoane și costă 1,03 USD per porție. Dacă aveți la îndemână dovleac copt, unt, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . 470 de persoane au considerat această rețetă aromată și sățioasă. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună pentru iarnă . Vă este oferită de Allrecipes. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 58% . Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Farrotto cu dovleac copt , Dovleac copt umplut cu Biryani picant (vegan/vegan) și Supă de dovleac copt cu curry .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade Celsius (400 de grade Fahrenheit).
Pune dovleacul într-o tavă de copt cu partea tăiată în jos.
Turnați suficientă apă în tava de copt cât să acopere fundul.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pulpa dovleacului se poate înțepa ușor cu o furculiță, aproximativ 45 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați dovleacul să se răcească până când îl puteți manipula. Puneți pulpa într-un bol și puneți-o deoparte.
Topiți untul într-o oală la foc mediu-mare. Căliți ceapa, morcovul și usturoiul în untul topit până se înmoaie, timp de 5 până la 7 minute.
Toarnă supa de pui în oală; adaugă dovleacul.
Aduceți amestecul la fierbere și gătiți timp de 20 de minute.
Turnați amestecul într-un blender care nu trebuie umplut mai mult de jumătate. Acoperiți și țineți capacul apăsat; pulsați de câteva ori înainte de a lăsa amestecul să se amestece. Pasați în tranșe până obțineți o compoziție omogenă și puneți-o înapoi în oală.
Amestecați smântâna cu smântână, nucșoară și scorțișoară în supa amestecată; asezonați cu sare și piper. Subțiați supa cu apă, dacă doriți.