Supă De Dovleac
Supa de dovleac este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 30 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, smântână grea, garnitură: boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, și 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut morcovi și ceapă în ulei de măsline fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați dovlecei, bulion și coajă de portocală; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți 20 până la 25 de minute sau până când dovlecelul este fraged. Se amestecă smântâna și următoarele 5 ingrediente. Se răcește ușor (aproximativ 10 minute).
Procesați amestecul cu un blender portabil până la omogenizare.