Supa de dovleac este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 30 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 74 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de nucă, smântână grea, garnitură: boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Dovleac de nucă : supă de dovleac, pere și iaurt, Supă de dovlecei de nucă cu semințe de dovlecei Curry, și 2ways2percent: Pizzan de dovlecei de nucă și piure cremos de dovlecei de nucă cu scoici și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Saut morcovi și ceapă în ulei de măsline fierbinte într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați dovlecei, bulion și coajă de portocală; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul la mediu și fierbeți 20 până la 25 de minute sau până când dovlecelul este fraged. Se amestecă smântâna și următoarele 5 ingrediente. Se răcește ușor (aproximativ 10 minute).