Supă De Desert Cu Căpșuni
Supa de desert cu căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 193 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 7. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Ziua Mamei. 29 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, scorțișoară măcinată, cuișoare măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Supă De Desert Cu Căpșuni Prăjite, Supă De Desert Cu Căpșuni, și Coulis De Rubarbă De Căpșuni (Supă De Desert).
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați 3/4 cană de apă, suc de mere, zahăr, scorțișoară și cuișoare. Aduceți la fierbere, amestecând ocazional.
Puneți căpșunile și apa rămasă într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Se toarnă în amestecul de suc de mere. Se amestecă iaurtul și colorantul alimentar, dacă se dorește. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 2 ore sau până se răcește.
Combinați smântâna și laptele; lingurați aproximativ 2-1/2 lingurițe în centrul fiecărui bol. Folosind o scobitoare, trageți amestecul afară, formând o floare sau un design la alegere.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Cipriani Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Cipriani Prosecco]()
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini este cocktailul de renume mondial făcut cu pulpă albă de piersici și vin spumant brut. A fost inventat în 1948 de Giuseppe Cipriani de la Harry ' s Bar din Veneția și este servit în fiecare locație Cipriani din întreaga lume. O modalitate excelentă de a începe orice petrecere sau de a avea cu brunch-ul de duminică! Cipriani Bellini prezintă arome elegante, proaspete și fructate, cu o dulceață echilibrată și bule parfumate. Perfect oricând, grozav ca aperitiv.