Supă de căpșuni răcită
Supa de căpșuni răcită ar putea fi doar rețeta fără gluten și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Pentru 98 de cenți per porție, primești un aperitiv care servește 6. O porție conține 206 calorii, 3 g de proteine și 1 g de grăsime. Va fi un succes la evenimentul de Ziua Mamei. 2 persoane au fost impresionate de aceasta reteta. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de zahăr, scorțișoară măcinată, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 34%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Supa de căpșuni rece, Supa de căpșuni și supă de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați sucul de mere, 3/4 cană apă, zahărul, scorțișoara și cuișoarele; se aduce la fierbere la foc mediu.
Pune capsunile si apa ramasa intr-un blender; se acopera si se proceseaza pana se omogenizeaza.
Se toarnă într-un castron mare.
Adăugați amestecul de suc de mere, iaurt și colorant alimentar dacă doriți. Chill.
Ornați cu căpșuni suplimentare, dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Taittinger Brut La Francaise cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Taittinger Brut La Francaise]()
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.