Supă De Cămară De Legume De Zece Minute

Supă De Cămară De Legume De Zece Minute
Zece minute supa de cămară de legume ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 94 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 92 calorii. 118 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare și piper, suc de legume și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este minunat. Încercați Supă de legume și paste de cămară, Cum se gătește: ciuperci Shiitake Ovo-vegetariene de 10 minute și supă de legume, și Supă din cămară (: supă de cârnați, fasole și paste cu spanac) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se adaugă ceapa și saut până la transparent, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați usturoiul, condimentul Italian, savurosul și salvia și gătiți 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Adăugați bulionul, sucul de legume și oțetul și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LegumeSuc De Legume
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Adăugați roșiile, fasolea marină, morcovii, fasolea verde și ciupercile și lăsați supa să fiarbă timp de 4 până la 5 minute.Condimentați după gust cu sare și piper, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Fasole MarinăFasole Marină
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional

Echipamente

DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista